Вітаємо!

29 квітня 2021 року на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» спільно з Інститутом спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Національним авіаційним університетом відбулася VIІ Міжнародна студентська олімпіада «Шляхи та механізми захисту інформаційного простору України від шкідливих інформаційно-психологічних впливів». Уже другий рік поспіль цей захід проходив онлайн.

Метою олімпіади був розгляд широкого спектру реальних та потенційних загроз інформаційно-психологічній безпеці держави, суспільства і окремої особи, формування критичного мислення серед студентів і курсантів.

Урочисте відкриття олімпіади відбулося за участі директора Навчально-наукового інституту електронних та інформаційних технологій НУ «Чернігівська політехніка» Сергія Іванця. Завідувачка кафедри кібербезпеки та математичного моделювання НУ «Чернігівська політехніка» Юлія Ткач привітала учасників змагання та оголосила правила проведення. В олімпіаді взяли участь 14 команд провідних ЗВО України, а також Казахстану, Грузії та Польщі. Членами журі було зазначено високий науковий рівень проведеного змагання.

Вже традиційно команда НУ «Чернігівська політехніка» під керівництвом завідувачки кафедри  кібербезпеки та математичного моделювання зайняла І командне місце та ІІ і ІІІ місця в особистих заліках. Переможці отримали грамоти та цінні призи від Національного університету “Чернігівська політехніка”.