НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У НАУКОВІЙ ДІЯЛЬНОСТІ І НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ

18 березня відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених «Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі», засідання секції комп’ютерних та інформаційних технологій, підсекції кібербезпеки та математичного моделювання.
З цікавими доповідями виступили студенти спеціальності 125 «Кібербезпека» з 1-го по 4-ий курси. Студент 4-го курсу виступив з темою «Що таке ПМ/БА та як знайти першу роботу/стажування?», чим дуже зацікавив присутніх. Теми виступів мали різнобічний характер: «Квантова криптографія»; «Blockchain»; «Моделювання поведінки натовпу»; «Як захистити себе в соціальних мережах?»; «Метод підвищення продуктивності обчислювальної системи» та інше. В дискусії науково-практичної конференції активну участь взяли викладачі кафедри кібербепезпеки та математичного моделювання та присутні студенти.
Також були присутні стейкхолдери, а саме представники Департаменту кіберполіції Національної поліції України в Чернігівській області.
У цілому проведення конференції засвідчує зацікавленість студентів у самостійній науковій роботі, небайдужість до обраної майбутньої професії та бажання покращувати свої знання.