ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «ЮНІСТЬ НАУКИ – 2024»

На базі кафедри кібербезпеки та математичного моделювання в рамках ХІV Міжнародної науково-практичної конференції “ЮНІСТЬ НАУКИ – 2024” відбулась секція присвячена інформаційним технологіям, зокрема кібербезпеці, яка стала об’єктом уваги вчених і практиків з усього світу.

На конференції були представлені цікаві доповіді, серед яких варто відзначити:

  1. Олександр Старовєров з компанії Astound Digital, який розглянув проблему вразливостей веб-ресурсів електронної комерції та способи їх виявлення, аналізу та протидії.
  2. Олексій Полевод з компанії Sombra Ukraine, який зосередився на клептографії: актуальних загрозах та потенційних методах протидії.
  3. Юрій Підлісний з Clever IT, який виступив із доповіддю про проблему виявлення вразливостей у мережі інтернет-речей та протидії кібератакам в них.
  4. Ольга Васильєва з сил безпеки та оборони, що представила роботу про соціальні мережі: методи збору та аналізу контенту, а також моделювання інформаційних операцій в соціальних мережах.

Учасники конференції висловили свої наукові дослідження та практичний досвід у сфері кібербезпеки. Аспіранти кафедри ділилися своїми роботами, що сприяло обміну знаннями та стимулювало подальші дослідження в цій важливій галузі.