ІІ Міжнародний Бізнес-форум «ОСВІТА – СУЧАСНИЙ БІЗНЕС: СТРАТЕГІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО»

21 листопада 2017 року в Чернігівському національному технологічному університеті стартувало проведення ІІ Міжнародного Бізнес-форуму «ОСВІТА – СУЧАСНИЙ БІЗНЕС: СТРАТЕГІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО». Учасниками першого дня заходу були представники адміністрації області та міста Чернігова, підприємств, установ і організацій різних форм підпорядкування та напрямів діяльності.

У межах виставки компаній і здобутків університету учасники заходу мали змогу ознайомитися із науковими розробками та бізнес-пропозиціями кафедр вищого навчального закладу, а також представити свої організації.

Завідувач кафедрою кібербезпеки та математичного моделювання ЧНТУ Ткач Ю.М. взяла участь у панельній дискусії на тему «Електронні та інформаційні технології, інновації в техніці», де науково-педагогічний і студентські колективи Навчально-наукового інституту управління та адміністрування, а також Навчально-наукового інституту технологій мали змогу більш тісно поспілкуватися щодо форм можливого співробітництва за конкретними напрямами діяльності, перспектив співпраці, проведення взаємних презентації та ін.